Vakantie Eilat

Ben je op zoek naar een heerlijke strandvakantie in Israël? Dan is Eilat de perfecte zonbestemming! De stad ligt in het zuiden van Israël aan de Golf van Akaba, en grenst aan de landen Jordanië en Egypte. Eilat is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vakantieparadijs met diverse kwalitatieve faciliteiten. Eiliat heeft een hoop te bieden maar 1 van de voornaamste reden waarom mensen komen is omdat je hier de mooiste duikplekken ter wereld vindt, maar natuurlijk ook het schitterende Eilatgebergte en een haven met uitzicht over de heldere zee. Kortom, een vakantie Eilat is puur genieten!

Vakantie Eilat – Wat kun je er doen?

Eilat is de place-to-be wanneer je tijdens je vakantie wilt genieten van zon, zee en strand. Je kan er heerlijk ontspannen en genieten van de mooie omgeving in Israël. Tijdens jouw vakantie in Eilat zijn er een aantal dingen die je zeker moet ondernemen. Hieronder vind je de leukste activiteiten en bezienswaardigheden op een rij:

Duiken en snorkelen

Onder water gaat er een wereld voor je open. Daarom moet je hier zeker gaan snorkelen of duiken. Bij Eilat in Israël liggen de mooiste duikplekken ter wereld, liefhebbers van duiken kunnen in Eilat hun hart ophalen. Vlak bij de kust liggen schitterende koraalriffen en de onderwaterwereld is er erg divers. Het gebied is niet voor niets beschermd, je vindt er unieke, diepe kloven, kleurrijke vissen en prachtige rotsen. Kijk tijdens het duiken niet vreemd op als er opeens een dolfijn naar je toe komt zwemmen!

Dolphin reef

Het Dolphin Reef is een schitterend waterpark waar je dolfijnen in hun natuurlijke omgeving ontmoet. Hier ontdek je hoe dolfijnen leven en kan je, als de dolfijnen het toelaten, met ze duiken, snorkelen en spelen. Op het privéstrand van Dolphin Reef kijk je toe hoe mensen kennismaken met de dolfijnen en genieten van deze unieke ervaring. Ook kan je bij het Dolphin Reef relaxen in een van de ontspanningsbaden, waar onder water rustgevende muziek wordt afgespeeld.

Coral World

Eilat’s Coral World Underwater Observatory is een enorm onderwateraquarium waar meer dan 800 diersoorten leven. Het Underwater Observatory is zonder twijfel een van ’s werelds meest fascinerende locaties, waar je de diepste beschikbare ervaring van de Rode Zee kunt hebben. Het park biedt veel kansen om zeedieren te zien voeren, te genieten van uitgebreide tutorials en de adembenemende onderwaterwereld te ervaren. We zijn er trots op de beroemde uitkijktoren te hebben, de enige in zijn soort ter wereld, waarmee u het onderwaterleven in zijn natuurlijke habitat kunt observeren, zonder nat te worden.

Watersport

Tijdens je vakantie Eilat is er in en bij het water genoeg te doen. Je kan op de Golf van Akaba zeilen, jetskiën, achter een boot hangen met een banana en al varend de omgeving verkennen. Wanneer je moe bent van al deze outdooractiviteiten kan je bijkomen op een van de mooie stranden die Israël rijk is.

Boek snel je vakantie Eilat